Kunnossapidon osaamista teollisuudelle Etelä-Suomessa

Hämeen Teräsasennus Oy:ltä saat teollisuuden kunnossapidon osaamista koko Etelä-Suomen alueella. Pidämme huolta siitä, ettei liiketoimintasi kärsi turhista katkoksista. Solmimme mielellämme palvelusopimuksen kanssasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mekaanisten laitteiden ja rakenteiden kunnossapitoa

Yrityksemme tarjoaa monialaista palvelua teollisuuden kunnossapidon tarpeisiin mekaanisten laitteiden ja rakenteiden osalta. Erikoisalaamme ovat teräsvalimoteollisuuden kunnossapito sekä metallirakennetyöt. Meillä on monipuolinen tuntemus valimoteollisuuden töistä ja pitkät asiakassuhteet alan yritysten kanssa.

 

Monipuolisena teräsalan osaajana pystymme huolehtimaan monenlaisista asennus-, korjaus- ja hitsaustöistä, ja tarvittaessa toimitamme uudetkin metallirakenteet ja -osat

Kattavat palvelut

Tarjoamme monipuolista palvelua teollisuuden kunnossapitoon.


Saat meiltä esimerkiksi:

  • sinkopuhdistuslaitteiden huollot ja korjaukset
  • hiekkajärjestelmien valmistuksen ja huollot
  • valukappaleiden puhdistuksen ja täyttötyöt
  • siilojen ja erilaisten valukehikoiden ja uunimuottien valmistuksen
  • rakennekorjaukset, laakerien vaihdot jne.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kysy lisätietoja

Kokenut teollisuuden kumppani

Ammattitaitomme johdosta monet yritykset turvautuvat palveluumme. Pitkät työsuhteet ovat edesauttaneet erikoisosaamisemme kehitystä, ja pidämme jatkuvasti huolta osaamisemme ajantasaisuudesta.

 

Olemme myös kumppani, jonka kanssa yhteistyö on sujuvaa. Joustamme asiakkaan tarpeiden mukaan ja pyrimme keksimään joka tilanteeseen parhaiten sopivat ratkaisut. Tähtäämme siihen, että ratkaisu on asiakkaan kannalta myös kokonaistaloudellisesti järkevä.

 

Jos etsit luotettavaa tekijää teollisuuden kunnossapitoon, ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää referensseistämme.

Huollot kätevällä sopimuksella

Voit solmia kanssamme kätevän palvelusopimuksen, jolloin ulkoistat tietyt huoltotyöt tai koko kunnossapidon meille. Sopimuskumppaninamme voit luottaa siihen, että kunnossapidon tehtävät on hoidettu aina ajoissa ja asianmukaisesti.

 

Ulkoistamalla kunnossapidon varmistat liiketoimintasi jatkuvuuden. Tuotantoon ei tule turhia katkoksia, ja ennakoiva kunnossapito tulee edullisemmaksi kuin laitevikojen korjaaminen.