Korjaus- ja hitsauspalvelut Etelä-Suomessa

Hämeen Teräsasennus Oy:ltä saat korjaustyöt tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Teemme korjaushitsaukset monenlaisiin tarpeisiin koko Etelä-Suomen alueella. Avullamme pidennät metallirakenteiden ja -osien käyttöikää – ja säästät rahaa. Tarvittaessa saat meiltä myös uudet metallirakenteet ja -osat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Metalliosien korjausta ammattitaidolla

Tarjoamme kattavat ja joustavat hitsaus-, korjaus- ja asennuspalvelut monenlaisille asiakkaille, kuten isoille rakennusliikkeille, maanrakennusyrityksille, julkiselle sektorille sekä kuluttaja-asiakkaille. Meiltä onnistuvat myös RST- ja HST-teräksen sekä alumiinin hitsaus. 

 

Avullamme saat rikkoutuneet metalliosat nopeasti kuntoon. Pienemmät osat voit toimittaa verstaallemme Hämeenkyröön, mutta hankalasti siirrettävät kohteet tulemme hitsaamaan paikan päälle. Saat meiltä myös esimerkiksi kuljetus-, maatalous- ja maanrakennuskoneiden korjaushitsaukset sekä vaihtolavojen, tukkikourien, erilaisten puomien ja kaivurin kauhojen korjaukset sekä huulilevyjen vaihdot.

Nopea palvelu

Korjaushitsauksen avulla voimme korjata tehokkaasti metallirakenteiden ja -osien vaurioita. Ammattitaitoisen henkilökunnan, oikeiden menetelmien ja laitteiden sekä joustavan toimintatapamme avulla pystymme auttamaan monenlaisissa tarpeissa.

 

Kiireellisissä tilanteissa pyrimme järjestämään avun välittömästi, jotta pääset jatkamaan omia töitäsi ilman turhia viivästyksiä. Ota yhteyttä, niin annamme arvion korjauksen aikataulusta ja kustannuksista!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Korjaamalla pidennät tuotteen käyttöikää

Metalliosat ja -rakenteet ovat lujia ja kestävät hyvin kulutusta, mutta nekin voivat vaurioitua esimerkiksi kulumisen, korroosion tai väsymisen takia. Vauriot voivat heikentää rakenteiden tai osien toimintakykyä ja johtaa jopa koko rakenteen tai osan rikkoutumiseen. Tällöin esimerkiksi tuotanto keskeytyy tai työt jäävät kesken. Vauriot tuovat mukanaan myös turvallisuusriskejä, joten niihin on syytä puuttua ajoissa.

 

Rikkoutuneen tuotteen voi vaihtaa uuteen, mutta usein korjaaminen on kustannustehokas ja monin tavoin kestävä vaihtoehto. Korjaushitsauksella paikkaamme vaurioituneet kohdat ja palautamme tuotteen toimintakyvyn.