Metallirakennetyöt sertifioiduilta osaajilta Etelä-Suomessa

Teemme laadukkaat metallirakennetyöt ammattitaidolla omalla verstaallamme. Verstaamme sijaitsee Hämeenkyrössä, mutta palvelemme asiakkaita koko Etelä-Suomen alueella. Terästuotteitamme käytetään esimerkiksi infrastruktuurin rakentamisen ja talonrakennuksen tarpeisiin. 

Ota yhteyttä!

Monenlaista teräksen käsittelyä

Perinteisen rakenneteräksen lisäksi valmistamme RST- ja HST-teräkset sekä alumiinirakenteita. Vahva teräsalan osaamisemme, pitkä kokemuksemme ja monipuolinen konekantamme varmistavat sen, että saat meiltä laadukkaat ratkaisut kaikkiin tarpeisiisi.

 

Toteutamme sekä pieniä että suuria teräsrakenteita, ja halutessasi saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua. Voimme ottaa vastaan valmiit piirustukset ja toimia niiden perusteella tai auttaa sinua jo suunnittelusta alkaen. Toimitamme tuotteita nopeallakin aikataululla.

Sertifioitua valmistusta

Yrityksemme terästuotteet tunnetaan kestävyydestään. Teräsrakenteemme ovat eurooppalaisten laatustandardien mukaisia, ja ne toimivat myös haastavissa olosuhteissa. 

 

Yrityksellämme on kantavien teräsrakenteiden valmistukseen vaadittava EN 1090 -sertifikaatti, toteutusluokat EXC1 ja EXC2. CE-merkintä tarkoittaa standardisoitujen menetelmien käyttämistä rakennusalalle olennaisten ominaisuuksien, kuten mittojen, hitsattavuuden ja iskunkestävyyden, varmistamiseksi. Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää terästuotteistamme!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Teräsosien alihankintaa

Hankimme teräsrakenteiden valmistusta varten laadukasta terästä luotetuilta yhteistyökumppaneiltamme Suomessa ja ulkomailla.

 

Kattavan yhteistyökumppaneiden verkostomme avulla löydämme myös esimerkiksi erilaisia komponentteja, kuten kaiteita, kiinnikkeitä ja teräsrakenteiden osia asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

 

Saat meistä asiantuntevan ja luotettavan kumppanin teräksen hankintaan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeistasi!

Muut palvelumme

Palvelemme myös teollisuuden kunnossapidossa mekaanisten laitteiden ja rakenteiden osalta. Erikoisalaamme ovat teräsvalimoteollisuuden kunnossapito sekä metallirakennetyöt.

 

Lisäksi tarjoamme erilaisia hitsaus-, korjaus- ja asennuspalveluita esimeriksi rakennusliikkeille, maanrakennusyrityksille, julkiselle sektorille ja kuluttajille. Korjaamme myös kuljetus-, maatalous- ja maanrakennustöiden kalustoa korjaushitsaamalla.